logo-vanteeffelen

Voor absolute discretie en exclusief comfort

S.E.T. (Sander Executive Taxi) App

S.E.T. App

De app van S.E.T(Sander Executive Taxi) treft u aan binnen de App store of op Google Play.
Na het downloaden ontvangt u ter bevestiging van uw telefoonnummer een sms met 4 cijferige code ter validatie. Uw account voor de App is na goedkeuring geactiveerd en u kunt op weg!
“Klik hier” voor  download Google Playstore
“Klik hier” voor download App Store

“Logica brengt men van A naar B maar verbeelding brengt ons overal.”

- Albert Einstein -

cars-SET

Nu het met Corona bijna gedaan lijkt te zijn, puilen de terrassen weer uit en boeken sport- en elektronica zaken record omzetten. Iedereen wil de opgelopen achterstanden inlopen en weer een koppositie innemen. Juist dan is het zaak om het ook logistiek goed op orde te hebben.

Met S.E.T. (Sander Executive Taxi) bent u dan ook snel op weg.  Sander Executive  Service hanteert naast metertarieven, vaste, lage prijzen vanaf 55,- per uur, bij een rit in een Sedan. Inclusief gereden kilometers, wachttijden en onvoorspelbare situaties als files.
Reist u vanuit uw woonplaats naar een bestemming daarbuiten, op metertarief en wilt u dat wij wachten, dan berekenen we 45,- wachttarief per uur en is de terugreis gratis!

Met een flex account reist u makkelijk met onze taxi’s. Via de app bestelt u de taxi en aan het einde van de rit checkt u weer uit. Elke gewenste betaling is mogelijk. Ook kunt u een account aanmaken en ontvangt u aan het einde van de maand een factuur met de gereden ritten.

Onze chauffeurs staan in de grote steden binnen 15 minuten voor u klaar, maar tijdig reserveren is gewenst. 
Onze chauffeurs zijn Kiwa gescreend en spreken minimaal 3 talen. Ook hebben wij Interseco chauffeurs en ambulancechauffeurs voor repatriëring. De beveiligingschauffeurs hebben een certificaat EHBO en beveiligingstraining. Wij vervoeren van en naar gezondheidscentra, bruiloften en begrafenissen. Wij transporteren uw auto of caravan. Privacy staat bij ons voorop. En niet alleen voor diplomaten, en bekende Nederlanders die wij binnen Nederland en Europa vervoeren.

Wij regelen elk soort vervoer tot 5000 personen. Met een account kan u de geplaatste boeking via track en trace in ons systeem controleren. Uw personal assistent weet dan of u op tijd op uw afspraak komt. Bij gebruik van een account geeft u ons toestemming om het maandelijkse factuurbedrag van uw rekening af te schrijven.

Mail voor een offerte uw contactgegevens naar  info@vanteeffelenexecutive.nl.
Bel voor meer informatie naar 0031653334450

De app van S.E.T(Sander Executive Taxi) treft u aan binnen de App store of op Google Play.
Na het downloaden ontvangt u ter bevestiging van uw telefoonnummer een sms met 4 cijferige code ter validatie. Uw account voor de App is na goedkeuring geactiveerd en u kan op weg! Voor rekeningrijden dient een account aangevraagd te worden.

Download nu de S.E.T(Sander Executive Taxi) app waardoor uw bedrijf eerder naar een hogere versnelling kan schakelen.

S.E.T. (Sander Executive Taxi) App

Voor absolute discretie en exclusief comfort